Visar Kryeziu

 

Banorët dhe gazetarët gjetën një panoramë shkatërrimi të thellë të shtëpive në lagjen e Trimave në Kumanovë ku një ditë luftimesh mjaftuan për të rrafshuar dhjetëra shtëpi. Fotot e agjencisë Associated Press paraqesin se çfarë gjetën banorët pas largimit të policisë maqedonase.