Visar Zhiti

Visar Zhiti, i njohur për vargun e tij “Malli më ka marrë pa qenë kurrë”, që ia ka dedikuar Kosovës rrëfen për të arriturat në fushën e letërsisë si në Kosovë ashtu edhe Shqipëri, deri te meditimet e tij gjatë rrugëtimit Shqipëri- Kosovë

Partia nuk i mbaronte kurrë armiqtë. Pasi i kishte korrur të përmbysurit dhe u ishte vërsulur bijve të tyre, komunistët po hanin komunistët. Yti të shijon më shumë, kanë një proverb kanibalët.

“OMSCA-1” boton librin e Visar Zhitit “Ferri i çarë” Nëna e shkrimtarit trokiti në dyert e Agollit, Kadaresë dhe Shehut, pa marrë dot ndihmë