Vladimir Karaj

Sipas një duzine faqesh shqiptare online në Tiranë e në Prishtinë, shqipja e vjetër ka pasur për gërma shenjën e dollarit; historia e një shkrimi që shpërndahet pa u verifikuar që prej 2009

Çfarë do i duhet qeverisë numri juaj Imei dhe sa vlen ai në përgjime? Kosto shtesë në përdorimin e celularëve dhe a do ndikojë në uljen e kontrabandës?!

Harta e re e territorit synon t’i japë fund “feudalizmit modern”, por ngre pikëpyetje për fuqizimin edhe më tej të kryebashkiakëve. Cilat janë superbashkitë e krijuara dhe “shkarjet” e reformës në disa qytete pa funksionalitet

"82 000 është numri i atyre që paguhen nga buxheti i shtetit, prej të cilëve, pjesa dërrmuese janë mësues (38 mijë). Numri i atyre që i presin këto punë dhe i atyre që u janë premtuar është disa herë më shumë".

Faqet