Xha Xhai

Edicioni i seksit i "Kosov0 2.0"

"Një shoqëri e prapambetur si jona është e detyruar të importojë zgjidhje të gatshme për shumë probleme që e gërryejnë së brendshmi; por problemet vetë nuk kemi pse t’i importojmë. Tonat na dalin dhe na teprojnë."

Tema e motrës në baladën e Gjergj Elez Alisë