Ylli Polovina

Vetëm pak kohë më parë, për ditë të tëra, media i hapi vend çështjes së përmasës kombëtare të Luigj Gurakuqit dhe po ashtu shqetësimit se rolit të tij në historinë tonë i është ngrënë hak.