Zamir Alushi

Deri më 7 korrik, pushohen drejtuesit dhe stafi i tyre. Në punë mbeten: pastrimi, financa dhe gjendja civile

Jepet autorizimi për ndërtimin e aerogjeneratorit që do të kushtojë 54 milionë euro