Zef Brozi

Populli, Aleanca Kuq e Zi, të persekutuarit politikë, shoqëria civile, FRD dhe forcat e tjera opozitare duhet të bashkohen për t’i dhënë ndëshkimin e merituar mazhorancës që këtë vit, pa pritur 2013-n.