Gazeta Express

Shumë njerëz në Ballkan janë të frikësuar nga idea e Shqipërisë së Madhe. Por pse? Sipas buzzfeed këto janë 5 arsyet që bashkimi kombëtar është kënaqësi jo vetëm për shqiptarët

“Kujtesë gjaku”, kuruar nga Karen McQuaid, u hap sonte derisa 40 fotografi monokromatike qëndruan mbi muret e bardha të GAK-ut, duke ia lënë artit të fotografisë të na rikthejë atë situatë që drejtori Erzen Shkololli tha se e kujtojmë si në amulli.

“Janë dikund 1000 foto të cilat i ka bërë Lala në vitet 90-91, që dokumentojnë pajtimin e gjaqeve dhe punën e Anton Çettës. Besojmë që publiku, sidomos të rinjtë, por edhe ata të moshës time ka qenë befasi t’i kujtojmë këto foto, sepse e kujtojmë si në amulli gjithë këtë situatë”, tha Shkololli.

"Mbi protestat, mbi migrimin, mbi zhgënjimin, mbi përgjegjësitë..."

Lëvizja VETËVENDOSJE! sot organizoi një aksion simbolik pranë Qeverisë së Republikës së Kosovës, ku vendosi një autobus brenda të cilit shiheshin politikanët

Shefi i Task-Forcës Speciale të BE’së për hetimin e pohimeve të Dick Martyt, Prokurori amerikan Clint Williamson, nesër në Bruksel do ta shpalosë gjetjet e hetimeve tre vjeçare të tij.

Ish-presidenti amerikan George W. Bush ka një aftësi të re për të shtuar në rezumenë e tij: piktor. Këtë Bushi e zbuloi gjatë një emisioni të transmetuar në televizionin NBC.

Portretet e pikturuara nga Bushi përfshijnë liderë botërorë, si: ish-kryeministri britanik Tony Blair, presidenti rus Vladimir Putin, Dalai Lama dhe presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai.

Faqet