Gazeta Shekulli

Elvis Rroshi është shoqëruar në komisariatin e policisë së Kavajës, pas një urdhri të lëshuar nga prokuroria

Shpeshhere kur diskutojmë me miq këtu ku jetojmë për ndryshimet midis mëmëdheut dhe vendit ku banojmë, flasim për sigurinë e jetës dhe të pronës. Jetojmë pa kangjella hekuri, e pa frikën se dikush do na fusë dorën në xhep nëse marrim transportin publik. Kjo është një qetësi mendore që të lejon pak më tepër hapësirë ta përdorësh trurin për gjëra të tjera.

Në Shqipëri është stres të mendosh që duhet ta kesh mendjen ke portofoli apo ke celulari se mos t'i rrëmbejnë këta tipa.

Artikulli për emigrantët shqiptarë të Italisë, shkruar nga drejtori i gazetës online “East Journal”. Vlerësimi për ata që fituan mbi ksenofobinë dhe punuan për ta fituar vetë gjithçka

Fatura e ujit do t’i kushtojë një familjeje në Tiranë 8 mijë lekë më shumë se një vit më parë. Nga muaji shkurt, 220 mijë familje do të paguajnë tri taksa shtesë, përpos asaj të ujit. Bizneset kundër pagimit edhe për NIPT-et sekondare.

Nëse marijuana do të ishte e ligjshme në Mbretërinë e Bashkuar, përfitimi nga taksa do të arrinte në një miliard stërlina në vit

Arsimtarët kërkojnë shpërblim për të gjithë mësuesit, jo vetëm për ata të dalluarit

Rrëfimi i diplomatit Bashkim Zeneli, në librin e tij “Për Gjermaninë – Histori diplomatike dhe kujtime”, për takimin me fituesin e Çmimit “Nobel” në Letërsi, shkrimtarin Gunter Grass, etj.

Ish-guvernatori i Bankës së Shqipërisë u shpëton akuzave për shpërdorim detyre. Prokuroria do ta apelojë vendimin.

Fotografi grek, Nikos Economopoulos, ka publikuar disa fotografi të Shqipërisë në vitet 1990-1992.

Në foto shihet se fotografi ndalet tek njerëzit, fytyra e tyre, veshja, shikimi, ecja, argëtimi për të na dhënë një panoramë të asaj që Shqipëria ishte asokohe.

Njëkohësisht, Nikos Economopoulos na vë përballë një pasqyre, pasi dikujt mund t'i ngacmohen edhe kujtimet. Ndonëse kanë kaluar kaq shumë vite, mund të kujtojmë shumë gjëra sikur të ishte dje.

Përshkrimi në foto është bërë nga vetë fotografi tek “Magnum Photos”.

Faqet