Gazeta Shqip

Histori-kulturë-sport

Rinovohet automatikisht mandati. Kryesocialisti: Ishte një po e fuqishme.

Shkrimtarja e njohur italiane tregon për marrëdhënien e saj me Moravian, fëmininë dhe suksesin.

Në ato stuhi të lirisë së popujve, homoseksualiteti i tij ishte si ajo porta e fshehtë që hapej veçse natën dhe ku përtej gjeje një tjetër Bajron, atë të dhembjeve dhe të dashurive të mëdha që, siç thoshte ai, vazhdonte “fino alla morte.

Lakrori shpall reformen: “Të largohen oligarkët dhe të inkriminuarit nga partia. Të krijohet e drejta për mocion”

Aktivisti Goci: Partia Demokratike është duke u diskretituar. Ka marrë një kauzë që nuk i përket moralisht

Relacioni arkitektonik. Inxhinierët: Këndi është paralel dhe ka lidhje me “Grand Kafe”, hapësirë e rezervuar për prindërit për të pirë kafe apo të lexojnë gazeta teksa kontrollojnë fëmijët .

Vendimi i Bashkisë së Tiranës për ndërtimin e një parkingu 4-katësh nën nivelin e tokës së parkut “Rinia” ishte një lëvizje e papritur e Bashkisë së Tiranës, që habiti shoqërinë civile dhe aktivistët mjedisorë në Tiranë. Mjedisorët e Tiranës kanë vite që rekomandojnë parkingjet nën e mbitokësorë në Tiranë, si një mënyrë për të liruar trafikun në Tiranë, por nuk u shkonte ndërmend që kjo do të bëhet duke sakrifikuar parkun e vetëm në qendër të Tiranës dhe lulishtet e tjera të pakta në zonën e qendrës.

“La Stampa”: Luftëtarët duhet të dinë italisht dhe të njohin mirë kompjuterin

Publikimi i dokumenteve ka alarmuar prokurorinë që ka filluar një hetim të brendshëm. Çështjet janë pushuar dhe duhet të ishin asgjësuar. Botohen disa mesazhe të biznesmenit me kryeparlamentarin Meta

Faqet