Gazeta Shqiptare

Ky artikull mund të ketë qënë një ndër arsyet kryesore pse autori humbi vendin e punës në Top Channel, ku ishte kryeredaktor në departamentin e informacionit prej 16 vjetësh

“Nëse Edi Rama vendos për të mos shkuar në garë, kjo është grabitje e një partie”. Kështu u shpreh Ben Blushi në komunikimin që pati me mediat pas mbledhjes së grupit parlamentar të PS.

... ose mos i bëni naftën Nartës

Meta të bashkojë votat me PD për hetim ndërkombëtar

Pamjet mahnitëse të thellësive të ujërave të Burimit të Mëmës në pikën turistike të Viroit në Gjirokastër dhe të shpellës së Skotinisë janë bërë publike për herë të parë nga shtatë polumbarë polakë të ardhur në Shqipëri në maj të këtij viti. Me një thellësi prej 60 m ‘Burimi i Mëmës’ është pjesë e legjendave të cilat e lidhin me shpellën e Skotinisë në zonën e Dropullit të Gjirokastrës dhe Syrin e Kaltër në Sarandë. 

Faqet