Gazeta TemA

(Sikur kjo të ndodhte dhe në Shqipëri…)

Ambasadori gjerman në Tiranë, Helmut Hofman flet për aktualitetin politik në Shqipëri, në një intervistë për TemA TV

Ejani me mua ne kete udhetim te frikshem.

Ejani te shohim nga brenda nje prej indentiteteve te estetikes se metropolit sesi eshte katandisur.

Futuni neper labirinthet e braktisura te nje prej ish hoteleve kryeneçë te Tiranes.

Hotel Dajti ka vdekur.

Nuk jeton më.

Nuk eshte as bujtine e as restorant, nuk eshte as nevojtore e as llagem.

I ndertuar rreth fillimviteve ’40 tashme nuk ka asgje prej lavdise se dikurshme. Interieri i tij i mermertte dhe elegant tashme i xhvatur e i vjedhur te kall daten.

Faqet