New York Times

Guangzhou, Kinë

Gjëja shqetësuese, e cila menjëherë bie në sy, është sjellja e rrezikshme e Rusisë në Siri – përkrahja e saj për Bashar al-Assadin, si edhe pengimi i çfarëdo nisme kundër tij në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara

Teksa ndjek tragjedinë moderne greke të luhet në skenën evropiane, më kujtohen vetvetiu ato 18 vite të kaluara në Athinë, duke shkuar për në shkollë në Plaka (pjesa e vjetër e qytetit), në të njëjtën rrugë që tani mësyhet nga protestuesit dhe dhuna.