Top Channel

Protesta kundër shënimit të vijës së demarkacionit mes Kosovës dhe Malit të Zi është shtrirë edhe në Tiranë. Profesorë dhe aktivistë të shoqërisë civile kanë njoftuar mbajtjen ditën e hënë në mesditë të një manifestimi përpara selisë së Ambasadës së Kosov

Kryeministri Edi Rama e ka cilësuar si absurd refuzimin e fundit të PD ndaj variantit të ofruar nga Shtetet e Bashkuara dhe propozimin e bërë prej saj e ka cilësuar si alibinë e radhës.

Faqet