VOA Shqip

Nen kthetrat e tre hidrocentraleve, nje tjeter tragjedi mjedisore dhe kulturore.

Bordi ekzekutiv miraton dhënien e afro 72,4 milion eurove. “Rimëkëmbja ekonomike në rrugën e duhur, por rreziqet janë ende të pranishme”

Presidenti Obama tha se nuk përjashtohet mundësia që akti të jetë i lidhur me terrorizmin.

Arrestohen 26 persona që tregtonin dhe shpërndanin heroinë dhe kokainë. Policia: operacioni më I gjerë I viteve të fundit. Në Bari të Italisë sekuestrohen 1.6 ton marijuhanë në një kamion të nisur nga Shqipëria.​

Rusia synon të mbështesë presidentin sirian Bashar al-Assad në luftën kundër militantëve të ISIS-it

Miratohet program i ri 5 vjecar. Mbështetje për reformat lidhur me qëndrueshmërinë makrofinanciare, nxitjen e rritjes së sektorit privat dhe krijimin e një qeverisjeje të përgjegjshme.

Faqet