Po u kthehem batutave të filmave në ligjërimin e përditshëm ose bisedor, meqë pas vërejtjeve të Pishakut dhe ED, mendoj që ka mbetur një aspekt ende i pandriçuar. Të përdorura në bisedë, me efekt humori, batutat janë citime implicite, meqë i referohen burimit, ose filmit përkatës, por vetëm me kusht që bashkëbiseduesi ta njohë këtë referencë. E [...]

3 Komente

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.                                            https://youtu.be/JSUIQgEVDM4       .                   

 

 

 

 

 

 

 

.                                               

 

 

 

 

 

           .                                                                       

404 not found.

 Fundi  i  Dyereve por tash s'ma qel as mu

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).