Përfytyroni artistin që ia pikturon portretin dikujt: ky i rri përballë, si model, teksa piktori e transferon imazhin nga retina e vet (ose bota përballë, në 3D), në kanavacë, duke vendosur atje bojëra me penel. Si gjest material, të pikturuarit konsiston në përzierjen dhe shtresimin e bojërave mbi një sipërfaqe zakonisht 2D; gjithçka tjetër është lexim [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).