European Journal of International Law publikoi, në një faqe interneti partnere (affiliate), një vlerësim (review) të një libri. Autori i librit nuk kishte mbetur i kënaqur, ndaj, kontakton editorin duke kërkuar që vlerësimi “negativ” të hiqej nga faqja e internetit në fjalë. Editori refuzoi në një letër drejtuar autorit të librit dhe një pjesë e [...]

Editor i nje faqeje interneti? Mund te ndiqesh penalisht! shkruar tek: eklipsi.com

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).