Fjalimi i A. Kurtit në seancën e Kuvendit të Republikës së Kosovës mbi çështjen e bisedimeve me Serbinë Deputetë të Kuvendit të Kosovës, Nuk është problemi që bisedimet e paralajmëruara nuk kanë agjendë, por që agjenda e bisedimeve nuk është publike. Nuk do të ishte e mundur të thuhej që bisedimet nisin nesër, pra me [...]

2 Komente

C'fare ke parashikuar dhe ke mbrojt , te ka dalur Albin Kurti. Je shpresa e Shqiperise etnike

 Duhet të theksohen  kushtet për bisedime që fjala të ishte e plotë por dhe më e qartë  dhe kuptueshme :

S'ka bisedime pa njohje zyrtare të shtetit të Kosovës nga Serbia 

S'ka bisedime pa kërkuar falje publike institucionale shteti serb me shkrim shqiptarëve 

S'ka bisedime pa pranuar dhënien e dëmshpërblimin për dëmet e shkaktuara Kosovës dhe shqiptarëve .

Pse si thekson Albini këto apo mendon se i dinë deputetët .

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).