Në kohën e postimit të këtij artikulli, 36088 ishte nr i personave të zotuar që do braktisnin (kanë braktisur) Facebook tek faqja QuitFacebookDay. Arsyeja e këtij vendimi nga ana e tyre ishte problematika e privatësisë që kohët e fundit po rrethonte këtë rrjet social. Sulmet, skepticizmi dhe kritikat ndaj Facebook erdhën nga e gjithë bota [...]

Gjendja aktuale e Facebook! Nje permbledhje statistikash. shkruar tek: eklipsi.com

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).