Nga UMBERTO ECO Çështja WikiLeaks ka vlerë të dyfishtë. Nga njëra anë, ajo shfaqet si një skandal i qartë, një skandal që duket si skandal veçse përpara hipokrizisë që përcakton raportet mes Shteteve, qytetarëve dhe shtypit. Nga ana tjetër, ajo lajmëron ndryshime të thella në nivel ndërkombëtar, dhe skicon një të ardhme të dominuar nga regresi. Le t’i marrim gjërat me rradhë. [...]

2 Komente

 ".... Dikur, shtypi mundohej të kuptonte atë që kurdisej në sekretin e ambasadës. Tani, janë ambasadat që kërkojnë informacione sekrete nga shtypi..." 

smiley 

"We are drawning in information and starving for knowledge".

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).