Mjedisi * Geraldo Durdaj * Gjatë jetës njeriu përdor burimet natyrore të ripërtëritshme dhe të paripërtëritshme. Çdo veprim i tij, i vetëm apo edhe në shoqëri, në punë, në rrugë dhe në shtëpi, shkakton efekte të drejtpërdrejta apo të tërthorta mbi mjedisin. Veprimtaria e njeriut shkakton gjithnjë e më tepër probleme, si ndotjet, [...]

1 Komente

 Smile

Pergezimet e mia per 15 vjecarin.  Me gjithe disa pasaktesi, qe jane pjese e nje polemike me te gjere, eshte per t'u pershendetur nisma, vullneti, dhe mbi te gjitha ndergjegjesimi i ketij te riu per problematiken e mjedisit.    

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).