Këtë javë në muzikë n’kub do dëgjojmë disa këngë nga grupe që gjatë jetëgjatësisë së tyre kanë bërë muzikë pa kompromise komerciale. Kjo do të thotë që kanë pasur liri totale në krijimtarinë e tyre dhe kanë sjellë tek muzikë-dashësit krijimtari origjinale pa u “censuruar” nga kompanitë muzikore. Muzika “indie” nuk është një zhanër në [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).