——Bledar Kurti——  Flitet shumë për median e lirë, por të gjithë shqiptarët janë mëse të ndërgjegjshëm mbi faktin se mediat kombëtare televizive dhe të shtypura janë shndërruar në mjetin më të përdorur dhe të rëndësishëm të politikës. Nëse disa vite më parë kanalet televizive dhe gazetat më të mëdha në vend mundoheshin të mbulonin mbështetjen [...]

1 Komente

Thuhet se vetëm e vërteta do të na çlirojë. Në shoqërinë e sotme, ku filtrat mediatik e mbajnë të vërtetën larg nesh, çlirimi do jetë shumë i largët, dhe ne do mbetemi skllevër në mendim për një kohë shumë të gjatë.        

E bukur kjo! 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).