Nga libri “Më kujtohet”   I nderuar z. Ylli, Ju falenderohem shumë për dhuratën e mrekullueshme, librin e veçante “Më kujtohet” dhe të gjitha ndjesitë që libri i përcjell. Ju lumtë për formën e zgjedhur dhe trajtimin në nivel të lakmueshëm të shkruarit. E lexova me një frymë, duke harruar të gjitha obligimet e ditës… Gëzohem që Arben Arifi, [...]

1 Komente

 Letra të bukura.Se kam lexuar librin tani lexova postimin rreth tij . Dhe atje më pëlqyen letrat .Kështu është herë po e herë jo dhe aq . Më kujtove se dikur nga vitet 70 një grup nxënsish nga gjimnazi i Prizrenit erdhën në gjimnaz tonë dhe në bisedë e sipër njëri më kërkoi një foto unë për çudi kisha një foto në një libër ku kisha dalë fëmijë dhe ja dhashë , shtëpinë e kisha larg dhe ata s'do rrinin shumë ose aty mbaronte takimi .Kaq s'ka vazhdim. Por letrat ma kujtuan FLM.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).