PIKE Solutions përpiqet për të siguruar sisteme me cilësi si ato solare, te eres, dhe të produkteve tjera të energjisë efiqente me çmime të volitshme dhe cilesise së lartë se shërbimit të konsumatorëve.

Ne kemi çmime te volitshme ne shitje të produkteve nga prodhuesit me cilësi të tilla si BP Solar, Evergreen Solar, Kyocera, Xantrex, Outback, SMA, Link Blue, Fronius, Surrette, Crystal Cold, dhe shumë të tjerë. Ne ofrojmë panele solare, invertor solar, kontrolluesit solar te mbushjes, dhe zgjidhje të plotë për të gjitha sistemet e energjisë së rinovueshme.

Ju lutem kontrolloni sërish më shpesh sepse ne kemi çmime te volitshme ne shitje për një numer të gjerë të produkteve të cilësisë se larte, solare dhe të erës. PIKE Solutions ka ofruar çmime te volitshme për produkte të cilësisë se larte solare nga partneret që jan ne kete biznes qe nga viti 1998.

Një kontroller I mbushjes solare mund të konsiderohet si shtylla kurrizore e sistemeve elektrike Solare. Një kontroller i ngarkeses kufizon shkallen në të cilën rryma elektrike është shtuar në, ose nxjerr nga bateritë elektrike. Ajo parandalon edhe ngarkimin e tepërt dhe mund të pengojë mbivoltazhen, e cila mund të ulë performancen e baterise ose jetëgjatësine, dhe mund të përbëjë një rrezik per sigurine. Ajo mund të parandalojë nje zbrazje te plote te baterise, ose të kryejë shkarkime te kontrolluara, dhe në varësi të teknologjisë së baterisë, të mbroje jetën dhe kohe zgjatjen e baterisë.
Kontrollorët e thjeshte ndalojne mbushjen e baterive ne momentin qe ato jan te mbushura me qellimi te ndlim tejmbushjen mbi nivelin e caktuar te voltazhes, dhe mundeson rimbushjen kur voltazha e baterise bie përsëri nën këtë nivel. Disa nga Kontrolloret e mbushjes mund të monitorojne temperaturën e baterisë për të parandaluar mbinxehjen.
Disa nga kontrolloret e mbushjes gjithashtu shfaqin të dhëna, transmetojnë të dhëna, dhe të dhënat për të percjellur rrjedhën e energjise elektrike me kalimin e kohës. Kontrollorët tone te cilesise së lartë tona janë të dizajnuara në mënyrë specifike për sistemet tuaja të energjisë së ripërtëritshme nga kompani të njohura si Xantrex, Outback, Morningstar, Blue Sky, etj.
Ne ofrojme Invertore “Pure Sine Wave” për të plotësuar çdo kërkesë të energjisë diellore. Invertoret “True sine wave” prodhojne energji që është ose identike ose nganjëherë pak më e mirë se energjija nga sistemi publik I energjisë se shërbimeve të rrjetit nga distribusioni I KEK’ut. Tek ne ju mund të gjeni invertor Solar nga prodhuesit më kualitativ si: Outback, Xantrex, SMA Sunnyboy, dhe Fronius. Ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë të invertorve për lidhje ne Rrjetin Elektrik, apo jashtë rrjetit, si dhe per aplikime komerciale solare. Ne gjithashtu ofrojme disa lloje të baterive solare nga prodhues te njohur, të ciklit të thellë për të zgjedhur, për sistemet tuaja te energjisë solare.
Ne ofrojme Surrette, Deka, Concord dhe Trojan te dizejnuara për përdorim në sistemet e energjisë solare residenciale, komerciale apo edhe ato industriale. Ju lutem vini re se sasi minimale e porosise së baterive mund të jetë e nevojshme. Kjo është që të sigurojë nje marrëveshje efektive ne lidhje me koston e transportit për ju pasi qe ata konsiderohen si mallra të rrezikshme gjat transportit.
Të gjitha kapacitetetet e baterive janë treguar në orë amper/ore (Ah) në normën prej 20 orë. Panelat nga: Evergreen Solar Midnite Solar PV Powered Kyocera Sharp Solectria Uni-Solar Invertoret: Outback Xantrex SMA Sunnyboy Fronius Kontrolloret e mbushjes: Apollo Solar Blue Sky Energy Morning Star Outback Power Film Xantrex Bateri: Trojan Concorde Surrette Deka

http://www.trade-al.com/profile/PikeSolutions

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).