Për kë punon (dhe për kë jo) sistemi i drejtësisë? * Besnik Pula * Korrupsioni është padyshim një nga temat kryesore të debatit publik, kurse një  prej shkaqeve të përfolura për mosndaljen e korrupsionit është, siç thuhet shpesh, mosefiksasiteti i sistemit të drejtësisë, në veçanti të prokurorëve dhe gjykatësve, në ngritjen e akuzave dhe dënimin penal të rasteve të [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).