Përçudnimi i Një  Majit dhe i Grevës së Urisë * Arbër Zaimi * Shqipëria, nëse ka ndonjë shpresë për rilindje, e ka vetëm tek njerëzit e punës, e fatkeqësisht sot e gjatë gjithë kohës për punën tek ne flitet shumë pak. E natyrshme kjo situatë duke patur parasysh që paradigma qeverisëse që përcillet deri [...]

1 Komente

 Në fakt në Shqipërinë e sotme, më tepër se sa të mendohet e të flitet për punën, për hapjen e fronteve të reja që do të mund të punësonin shqiptarët e varfër, më tepër se sa të flitet për një arsim efiçient që do të mund të prodhonte të rinj të punësueshëm, e jo injorantë me diploma, më tepër se sa të flitet për të drejtat e punëtorëve e për cilësinë e jetesës së taksapaguesve, më parë se të flitet për interesin publik në emër të mirëqenies shoqërore, flitet për vjedhjen në emër të pasurimit personal, familjar apo klanor.

.........

Po ti ne emer te kujt flet?....po pse ore jeni bere komplet kritizere te Rames, dhe parashikues se Rama do te ricikloje Berishen, ju atje jeni mos e lejoni Ramen, pastaj nuk eshte edhe koha per te bere kritizerin e te majtes, me te kuqe ose me roze, e majta po edhe nje pjese jo e majte, te pakten nga deklaratat dhe programet jane te zene me pune, jane ne greve, jane ne nje moment te veshtire per te kapercyer, strumbullarin e ngerceve te sajuara per nje qellim te vetem pushtetin personal,ku duhet te punohet njehere si fillim per cmontim, pastaj te punohet per ndertim, dhe ju atje jeni, jepni mend, dhe luftoni qe Rama x..y.. te mos behen me Berishe- Bishe-e Ulkonje !

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).