Përgjigjja Neokonservatore David Harvey Përktheu Sofia Kalo Nëse shteti neoliberal është i paqëndrueshëm, atëherë cfarë mund ta zëvendësojë atë?  Në ShBA janë dhënë shënja të një zgjidhjeje neokonservatore ndaj kësaj cështjeje.  Duke reflektuar mbi historinë e tanishme të Kinës, Wang sugjeron se, teorikisht: diskurse si “neo-autoritarizmi,” “neokonservatorizmi,” “liberalizmi klasik,” ekstremizmi i tregut, modernizimi kombëtar…të gjithë kanë pasur një lidhje [...]

1 Komente

Kudos to Sofia dhe saktivista qe sollet Harvey-n ne shqip smiley.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).