Në varësi të shtetit ku jetoni, për rreth 90 deri 99% të reklamave t’a shpifin. Kjo sepse Punët e Mëdha i trembin njerëzit. Sidomos klientet. Ata harxhojnë vlera të medha leku, duke rrezikuar humbje kolosale në rast se reklama dështon.  Gjithashtu, shumë agjensi kanë frikë t’i humbasin klientët e tyre. Kjo shpjegon, pse pjesa më e madhe e reklamave janë të sigurta dhe kopje të njëra-tjetrës. Man Ray do të [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).