WWF është verzion i dokumenteve të formatit PDF që nuk mund të printohen. Me fjalë tjera, WWF është një projekt ekologjik, që ka për synim të frenojë rrallimin e pyjeve si pasojë e prerjes së drunjve për nevojat e industrisë së letrës. Prandaj, të gjitha ato dokumente që nuk keni nevojë t’i printoni tjeshtë dhe [...]

1 Komente

Bullsh*t... është si të thuash blej një makinë pa motorr që të kursesh një pus nafte. Ose... blej një lavatriçe pa spinë që të kursesh disa qindra kilovat orë.

Mgjs nuk më duken akoma të goditur mirë shembujt. Le të themi, bli një peshk të qelbur në vend të peshkut të freskët, që të kursesh vajin, qepët, domatet dhe energjinë që do përdorje nqs peshku do ishte i ngrënshëm.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).