Thjesht (një triptik)   Artan Sadiku Poezia na çon aty ku shpje çdo formë e erotizmit – te trazimi e shkrirja e objekteve të veçanta. Na udhëheq drejt përjetësisë, drejt vdekjes, e përmes vdekjes drejt vazhdimësisë. Poezia është përjetësia: dielli ndërzyer me qiellin. Georges Bataille, Vdekja dhe Ndjeshmëria I. Paradhoma e traumës, apo e vetvetes [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).