When you were aching
I was your drug,
when you were thirsty
I was your stream,
the dusk was hurting
I was a word,
the world was dragging
I was a dream.

Why, I was drooping
as usefulness,
and the necessity
was sad,
when time was up
for loneliness,
I turned to absence,
of course,
instead.14 Komente

Sa "shkurt", sa "gjate" emo.  Perfect.

PS: mirazh, sikur ta dija cfare kenge do vije smiley.

urdhëro Monda, diçka për qejfin tonë e dro dhe të Zotit Ç. 

 

Q">Biçikleta, kali dhe i lodhuri.

Q">
Një kalorës po shalonte biçikletën e blerë në ankand në të njëjtën kohë që po shiste kalin e tij gjithashtu të lodhur. Ora e kalorësit kishte katër akrepa. Dy nga ata lëviznin në drejtim të kundërt me dy të tjerët. Dy dëshmitarı të rastësishëm pohuan më vonë të njëjtën gjë kur u morën në pyetje nga njëri tjetri, vetëm se nuk arritën të përcaktonin prejardhjen e njeriut të lodhur. Njëri nga ata, me një orë dyakrepëshe mendonte se vinte nga e ardhmja, ndërsa tjetri, dhe ai me një orë dyakrepëshe mendonte se vinte nga e kaluara. Pasi krahasuan kahun e lëvizjes së akrepave, shkëmbyen orët,dhe u nisën po andej nga kishin ardhur. Në momentin e shkëmbimit të orave ndodhi dhe shkëmbimi i kalit me biçikletën. Identiteti i njeriut të lodhur nuk mundi të sqarohej; vetëm shkaku i lodhjes se tij. Ose ish lodhur nga kali, ose nga biçikleta. Nuk mundi të sqarohej dot dhe destinacioni i tij, pasi nuk u sqarua dot problemi i kahut të lëvizjes.>>

Q">> >

Q">Rrugës dëshmitari i parë takoi veten që i vinte përkundër; veshur njëlloj si ai, vetëm pa mjekër. Në fillim ndjeu frikë, por u mësua shpejt; për sosinë nuk mund të thuhet asgjë. Ideja që i erdhi papritur e bëri të dridhej: Kush qe ai nga ata të dy? Ata i qëndruan tjetrit përballë të heshtur disa minuta, pastaj sosia zbërtheu rripin e orës së dorës dhe ia drejtoi atë pa fjalë dëshmitarit. Ai ngriti krahun në një gjest të papërcaktuar dhe u largua shpejt, pa e kthyer kokën pas. Rruga zgjatej përpara tij, e drejtë dhe e trishtë...  (vijon...)

Q">>>

S'do Obama  të hapet linku...

qeshe ne mbledhje deri tani.

do shof cfare kam humbur, dhe nese demi eshte i riparueshem apo jo  smiley

 

 pemtarine e ke tenden smiley.  

smiley

 

 ta bëmë çorap temën em...sorry.

kjo më pëlqen më shumë shqip.

Sa romantik je bere keto kohet e fundit, mo Em. smiley

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).