Ardian GOLA Prej të gjitha ndryshimeve të mëdha që përshkuan Evropën e shekullit të shtatëmbëdhjetë dhe tetëmbëdhjetë, ajo që më së shumti shtriu ndikimin e saj, ishte transformimi epistemologjik, i cili botërisht njihet si “Revolucion Shkencor”. Në jetën e përditshme, ky revolucion asocion me ndryshimet teknologjike dhe ato të shkencave natyrore, mirëpo në realitet, ky revolucion [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).