Interesant opsioni i ri i @Twitter, sygjerimet e tyre se kë duhet të ndiqni. Ndiq @jetonr dhe @Xhoen, ide e mirë po i ndjek . Me sa duket Twitter nuk po sugjeron persona të cilët sapo po regjistrohen në Twitter, por persona të cilët janë aktivë dhe sipas tij mund të jenë interesantë për tu [...]

Twitter ju sugjeron ke te ndiqni! shkruar tek: eklipsi.com

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).