Ardian GOLA Nën arsyetimin dhe mbështetjen e filozofisë empiriste, por edhe racionaliste, tendencat utilitarizuese dhe instrumentalizuese të shkencës sa vinin e bëheshin më të qarta. Spekulacioni larpurlartist i lëshonte vendin arsyetimit utilitarist. Ky tejdimensionim i shkencës prej funksionit të pastër njohës drejt atij instrumental dhe utilitar arsyetimin më të mirë e gjente në pikëpamjen e Francis [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).