Vakumi ideologjik si kriter për rimëkëmbjen e nacionalizmit * Lulzim Hoxha * Me mbarimin e luftës së dytë botërore dhe gradualisht me ngritjen e perdes së hekurt kontinenti europian u bë subjekt i një rreshtimi komunizëm-kapitalizëm po aq sa lindje-perëndim. Praktikisht vetë ekzistenca e një dualizmi të tillë midis dy [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).