Louis Althusser: Subjektiviteti pa subjekt Pjesa IV Agon Hamza Ky është titulli i njërit kapitull të librit Metapolitika të Alain Badiou-së. Si njëri ndër studentët më të angazhuar të Althusser-it, Badiou ishte njëri ndër studentët e “grupit të Althusser(ianëve) në École Normale Supérieur Rue d’Ulm, dhe morri pjesë në kursin filozofik të Althusser gjatë semestrit [...]

1 Komente

Subjektiviteti pa subjekt... Katra vertikal... i-v-i-t-e-t-i... Tani trembdhjeta horizontal.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).