“Për çdo vit në botë zhduken mbi 8 milion fëmijë. Prindërit e tyre, por edhe vet ata presin ndihmën tuaj për gjetjen e tyre.” Kështu fillon teksti i materialit propagandistik për fushatën bamirëse të Missing Children Europe e cila sivjet është nën patronatin e gazetës belge De Standaard. Për adhuruesit e enigamtikës dhe fjalëkryqeve, pamundësia për gjetjen në kohë të një zgjidhjeje është shumë stresuese sikurse nga kopja e mëposhtme e fushatës së MCE, që na kërkon ta gjejmë emrin e njërit nga fëmijët e zhdukur. Më pastaj, na bën me dije se akoma më e sikletshme është gjetja e tij në realitet. Sido që të jetë, fushatë e menduar mirë, prandaj edhe në internet po shkon viral!

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).