Një bari i çoi dhitë e veta për të kullotur. Atje vuri re se dhitë e tijishin përzier me dhi të egra, dhe kur erdhi mbrëmja i shtiu të gjithanë shpellën e vet. Të nesërmen, bëri shumë ftohtë, dhe nuk mund t'inxjerrë në kullotë dhitë, prandaj i la në shpellë. Dhive të vetau gjeti nga pak ushqim, sa të mos i marrë uria, kurse dhive të egra ugjeti mjaft ushqim për t'i bërë krejtësisht për vehte. I

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).