Wolfram Alpha është një motor kërkimi për të gjitha llojet e informacioneve, duke përfshirë informacione statistikore, të dhëna social-ekonomike, matematikore, shkencore, etj. Wolfram Alpha gjithashtu mund të përdoret për të krijuar Kode QR (QR Codes) dhe BarKode (Barcode) për përdorimin tuaj personal. Për të krijuar kodin tuaj QR: 1. Vizitoni Wolfram Alpha. 2. Në kutinë [...]

Krijoni Kode QR dhe BarCode qe deshironi ne menyre te thjeshte shkruar tek: eklipsi.com

1 Komente

une e adhuroj volframin smiley

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).