Hapi i parë për të dërguar një shkrim apo krijim tek Peshku, është anëtarësimi. 

Regjistrohu tek Peshku

Pasi të jeni regjsitruar dhe identifikuar në faqe, mund të dërgoni një shkrim duke klikuar tek butoni Posto në majë të faqes. Ndiqni udhëzimet në faqen e postimit, dhe ju lutemi, lexoni me kujdes rregullat e postimeve.

Shpesh, pas postimit, shkrimet e dërguara nga komuniteti nuk publikohen për disa ditë. Në atë rast, ju mund të kontaktoni një administrator dhe ta pyesni për postimin tuaj.

Listën e administratorëve të faqes e gjeni këtu.  

Për pyetje të përgjithshme mbi faqen dhe shkrimet e faqes, mund të përdorni edhe formularin e kontaktit