24 karat

Rrefim distopik

Ja nje video shume interesante e konkursit te pranimit ne shkollen e kirurgjise ne Japoni. Nepermjet disa testesh provohet vemendja ne detaje shume te vogla. Miniature origami, miniature sushi, dhe nje puzzle me anatomine e nje buburreci. 

Kllufi (17)

Shqipja hyn te gjuhët e vështira.

Dhe jo vetëm kaq.

Gabimet drejtshkrimore mund të krijojnë “fjalë” të reja nga më të paparashikuarat.

Shihni çfarë ka nxjerrë nga fondi i shqipes hipotetike, redaktori i teletekstit në Top Channel.

Për një “q” të zhvendosur nga vendi i vet, fjala “dorëhiqet” është bërë… 

Ish kryetarja e Kuvendit dhe ish nënkryetarja e Partisë Demokratike, Jozefina Topalli ndonëse ishte në protestën e mbajtur këtë të enjte nga Partia Demokratike, madje mbajti edhe një fjalim përpara protestuesve, ka folur hapur rreth zhvillimeve në kampin e demokratëve dhe marëdhënjet e saj me kryetarin aktual të PD-së, Lulzim Basha.

Jozefina Topalli, ka pranuar se është një nga zërat kritik të lidhershipit aktual të PD-së, ndërsa thekson se edhe ish kryetarit Sali Berisha ka patur raste kur ajo e ka kundërshtuar.

Fevziu rrëfen: mbaji veshët ngritur dhe dëgjo!

Mbi Jiri Kajane dhe Gazmend Butken

Faqet