Acarim Nervash

Fatos Nano dhe Anastas Angjeli me drejtues te AAEF dhe Hochtief

Deklarimi i pasurise se disa politikaneve deshmojne per lidhje te vjetra

Gated communities brenda gated communities ne Shqiperi

Qeveria pergatit amnistine e radhes per zgjedhjet e ardhshme, e te tjera dhurata

Qeveria eshte duke miratuar serish ligjin per lejimin e importit te plehrave

Per njerezit qe formuan breza

Dashuria (8)
Ushtari i mire Zhvejk

Ungjilli i ri i shoqërisë civile

Shqiptarja.com ka publikuar nje kerkese te autoriteteve te Luxemburgut te leshuar ne vitin 2011 per informacion ne lidhje me nje transferte prej 1.7 milion dollaresh kur Andis Harasani ka qene drejtor. 

Ish drejtori i KESH Andis Harasni nuk është ne hetim vetëm nga autoritetet shqiptare por dhe nga ato të Luksemburgut. ReportTv zbardh ekskluzivisht dokumentin ku prej 2011 Harasani hetohet për një transfertë të dyshimtë prej 1.75 milionë dollar nga një kompani me seli në Ishujt Virgin e cila ka përfituar nga shteti shqiptarë 20 milion dollar për blerje energjie.

Qeveria do te privatizoje fitimet e INSIG - gati klientela

Si ti perdorim zyrat e kembimit valutor per pastrimin e parave?

Opendata.al

Nuk kam parë asnjë kryeministër të ndonjë vendi normal, që, pasi të qëllohet me vezë nga studentë pa asnjë lidhje me partitë, të dalë para kamerave e në vend që të shpjegohet, të ikë duke u ngërdheshur...

Serveri tek Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve është shnderuar, por të dhënat i ka aty...

Faqet