Euro 2016

https://www.youtube.com/watch?v=aKOzSZ1Adxc

Histori (342)

Fjalë që shpesh janë konsideruar klishe, si atdhedashuria apo krenaria kombëtare marrin tjetër kumt para imazheve të mijëra shqiptarëve në të gjithë botën dhe 11 djemve në fushë që sfidojnë stereotipet ndaj shqiptarëve. Klas, sportivitet, bukuri dhe shpirt gare. Edhe pas humbjes, një lumë falenderimesh për përfaqësuesen. Ky, mendoj, është një moment i veçantë, jo i rastësishëm, që duhet të bëhet fillimi i diçkaje të re.

Kështu fillon aventura e parë shqiptare në Euro, me një betejë vëllezërish dhe tifozllik kuqezi. Çfarëdo që të ndodhë në këto tre ndeshje, Shqipëria dhe shqiptarët s'kanë sesi të mos jenë të lumtur. 

Çdo familje shqiptare paguan në muaj 100 lekë taksë për tvsh