Pa Kategori

''vetem shqiptaret njohin brenga te tilla''

VLenecia (66)

Fotot e mësipërme janë të ditës së shtunë, të raportuara nëpër rrjetet sociale nga qytetarë të Vlorës.  

Qytetarët kërkojnë që shteti të mbajë përgjegjësi teksa paguajnë pasaportat e “pavlefshme”. Skandali me dokumentet e identifikimit të 150 mijë personave, u heq nga portofoli 7500 lekë dhe shumë kohë.

Shumë njerëz në Ballkan janë të frikësuar nga idea e Shqipërisë së Madhe. Por pse? Sipas buzzfeed këto janë 5 arsyet që bashkimi kombëtar është kënaqësi jo vetëm për shqiptarët

S’ka asgjë më të thellë se ajo që duket në sipërfaqe

Faqet