Politikë

Politika dhe media për popullin dhe disa vëzhgime të tjera.

Ministri i Transporteve, Edmond Haxhinasto dha dorëheqjen me motivin e “angazhimit të mëtejshëm në parti” dhe u zëvendësua nga Sokol Dervishaj.

Deputeti i zonës së Gjirokastrës që postoi dje në rrjetet sociale njofton edhe largimin e tij nga grupi parlamentar socialist

Faqet