Politikë

Fjalori politik i kryetarit të opozitës është pasuruar me elementin e protestës, të çdo forme proteste që i shkurton mandatin qeverisë së kryeministrit Edi Rama.

Akuza: Frangaj po ndërton 3 vila në Durres (njërën thuhet për Ramën), në territor të përbashkët, te fushat e sportit të fëmijëve...

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha deklaroi sot se opozita nuk do të tërhiqet nga hetimi i çështjes së CEZ megjithëse kreu i Kuvendit bëri pakt me kryeministrin.

Meta të bashkojë votat me PD për hetim ndërkombëtar

Shpallja e falimentit!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka dhënë një intervistë për gazetën italiane l’Unita, ku prek cështje të ndryshme në Ballkan, marrëdhëniet Shqipëri-Itali, si dhe historinë e emigrantëve shqiptarë në vendin fqinj.

Faqet