Politikë

Zgjedhjet, rritet paraja në qarkullim; maj-qershor u tërhoqën mbi 90 milionë dollarë nga bankat

Gjinushi: Të majtës i mungojnë 140 mijë vota

Ja sheshi, ja mejdani, ja dhe Gjergji kapedani. Erjoni me Halimin vështirë të pranojnë, po vallë ç'do thotë Sazani?

Përpjekja për t’i zhvlerësuar kritikat ndaj Erion Veliajt si qesharake dhe kritikët e tij si ziliqarë, ngre më shumë pikëpyetje se sa jep përgjigje.

Slloganet (31)

Faqet