Politikë

Po bëhet i gjallë Fatos Nano! Duket se këtë herë e ka seriozisht dhe jo sa për t'i hequr ca vota partisë ku shumë e quajnë "liderin historik të saj". Kësaj here gjasat janë që rreth tij, në një parti të cilën nuk e ka pagëzuar ende, të mos jenë ca të ndërsyer, si dikur Ben Malaj dhe Blushi (ky ktheu mendje për ta ndjekur "adashin" në një betejë të planifikuar nga mareshalli Nano teksa ishte në kulmin e përpjekjes për t'u bërë deputet "i pavarur" i Vlorës), por disa goxha figura të Partisë Socialiste që nuk e kanë më vendin që gëzonin më parë.

Shërbimi i Kontrollit të Çështjeve të Brendshme kallëzon penalisht Bashën

Faqet